Osrednjeslovenska, Škofljica, Lavrica

Dvojček hiša

Cena: 450.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PH00322NB
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Lavrica
področje podrobno: Škofljica
leto izgradnje: 2007
velikost: 140,00 m²
parcela: 248,00 m²
Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si
eMail-from-website

Opis

Prodamo lepo družinsko hišo na izjemni lokaciji na Lavrici. Hiša je narejena v dveh etažah, pritličje in nadstropje- v pritličju se pri vstopu pride na hodnik iz katerega se dostopa v kopalnico, manjši prostor za shranjevanje pod stopniščem, v kurilnico ter v glavni dnevno bivalni prostor, ki obsega kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo s kaminom.

Iz dnevnobivalnega prostora se pride na lep vrt, ki ima teraso, živo mejo in sadna drevesa. Vrt oziroma hiša je usmerjena proti vzhodu (hiša vzhod zahod) in locirana v prijetnem naselju eno in večstanovanjskih hiš. V prvem nadstropju pa se iz hodnika dostopa direktno v 4 sobe ter kopalnico. Sobe so velikosti cca 12m2, 12m2, 9m2, 7m2.

Hiša ima garažo cca 25 m2 in stoji na parceli velikosti 248 m2. Pred hišo je prostor za parkiranje 3 avtomobilov, poleg tega pa ima tudi garažo, kjer je prostor še za en avto ali pa skladišče. Iz garaže se dostopa tudi na vrt. Stroški so povprečni, ogrevanje je s plinsko pečjo (De Dietrich) na radiatorje ter na trda goriva s kaminom, hiša ima klime, prezračevanje, okna so PVC, ima optiko..

Hiša je zemljiškoknjižno urejena, ima gradbeno dovoljenje, ima elaborat, uporabno dovoljenje pa je v postopku na upravni enoti. Hiša se prodaja opremljena kot je vidno na slikah.

Lavrica je naselje 2 km oddaljeno od PC Rudnik in ima svojo šolo, vrtec, Spar, Hofer, LPP linija 3b in 3g, je 7 km oddaljena od centra Ljubljane. V bližini se nahajajo hribi ter priljubljena točka Orle, na drugi strani pa Ljubljansko barje, kjer je veliko poti za sprehode, tek, kolesarjenje...

Prodajalčev pogoj je delitev stroškov prodaje.