Osrednjeslovenska, Škofljica, Lavrica

Štirisobno stanovanje

Cena: 345.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00320NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: štirisobno
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Lavrica
področje podrobno: Škofljica
leto izgradnje: 1999
leto prenove: 2014
velikost: 109,20 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si
eMail-from-website

Opis

Prodamo lepo funkcionalno atrijsko 4 sobno stanovanje na izjemni mikrolokaciji blizu Ljubljane. Soseska se nahaja na Lavrici, le 2 km stran od PC Rudnik. Stanovanje se nahaja v večstanovanjski stavbi v pritličju in gleda na južno stran.

Skupaj ima 109,20 m2 v kar je vključena velika shramba v kleti velikosti 10,90 m2. Stanovanjske površine je 98,3 m2, poleg tega pa ima 49 m2 velik atrij. Stanovanju pripada še lastno pokrito parkirno mesto pred vhodom. Stanovanje je sestavljeno iz hodnika, kopalnice z WC-jem in tuš kabino, ločenega stranišča, spalnice z garderobo, dveh otroških sob, shrambe in dvevno bivalnega prostora (kuhinja ter dnevna soba).

Stavba je umeščena v prijetno naselje nizkih stanovanjskih blokov s parkirnimi mesti, otroškimi igrišči itn. Zgrajena je leta 1999, je urejena, ima upravnika, optiko, skupni prostor za kolesa... Ogrevanje v stanovanju je z lastno plinsko pečjo in radiatorji, poleg tega pa ima možnost gretja (kakor tudi hlajenja) vgrajena klima. Mesečni stroški so nizki. Večina opreme ostane, le nekaj stvari bo lastnik vzel tako da je to stvar dogovora. Ogrevanje stanovanja je na plin, plinska peč pa je bila zamenjana letos. V stanovanju je tudi klima.

Mikrolokacija je izjemna saj se v neposredni bližini 100 m se nahaja vsa potrebna infrastruktura: vrtec, osnovna šola, Spar, Hofer, otroška igrišča, LPP in primestna avtobusna postaja, železniška postaja, do AC obroča Ljubljane pa je 2 km. V bližini je na eni strani Ljubljansko barje z lepimi sprehajalnimi in tekaškimi potmi, na drugi pa hribi in gozdovi (tudi znana točka Orle itn).

Stanovanje je najbolj primerno za družine, lahko pa tudi pare, za oddajo...

Prodajalčev pogoj je delitev stroškov prodaje.