Ljubljana, Bežigrad, Zupančičeva jama

Dvosobno stanovanje

Cena: 265.000,00 €

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: PS00318NB
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Ljubljana
lokacija: Zupančičeva jama
področje podrobno: Bežigrad
leto izgradnje: 2004
leto prenove: 2021
velikost: 58,00 m²
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)
Niko Banovič
GSM:
+386 41 792 910
e-mail:
info@niva.si
eMail-from-website

Opis

Prodamo lepo, zelo svetlo in funkcionalno dvosobno stanovanje na odlični, mirni lokaciji. Center Ljubljane je oddaljen le 5 min hoje.

Stanovanje je bivalne velikosti 53 m2 pripadata mu še shramba velikosti 5 m2 ter lastniško parkirno mesto, oboje v kleti.  Nahaja se v prvem nadstropju (v praksi je to skoraj drugo, saj je vmes visoko pritličje in mezanin) zelo lepo vzdrževane in reprezentativne stavbe z dvigalom, pripradajočo  kolesarnico ter ločenim prostorom za smeti.

V lameli oziroma hodniku se nahaja le 5 stanovanj.

Stanovanje sestoji iz:

  • predsobe,
  • dnevne sobe z izhodom na
  • zastekljen balkon z okni- zimski vrt (pogled na vzhod in notranje dvorišče stavbe)
  • kuhinje z jedilnico,
  • spalnice,
  • kopalnice ter
  • manjšega utility

Shramba je v kleti in locirana zelo blizu lastniškega parkirnega mesta, kar olajša prenos stvari, saj je do nje možno priti z avtom. Oboje se nahaja poleg vhoda v stopnišče oz. dvigala. Dostop do garaže je preko rampe in dvižnih vrat s kartico.

Stanovanje je bilo sredi 2021 delno prenovljeno in sicer: prebrušen parket, nova tuš kabina z dvokrilnimi drsnimi vrati ter prebeljene stene.

Stanovanje se prodaja v stanju kot je (kuhinja kakovostne nemške blagovne znamke EWE z vgrajeno pečico, hladilnikom, zamrzovalnikom, napo, steklo-keramično ploščo; kopalniško pohištvo- viseče in samostoječe omarice; pralni stroj; vgrajene omare  in police v predsobi in v utility). V primeru da kupec ne bi potreboval kuhinje in ostale opreme, se lahko dogovori, da jo lastnik odpelje.

V stanovanje je za potrebe kabelske TV in interneta pripeljan optični kabel, ima klimo, ogrevanje je preko radiatorjev in konvektorjev.

Obratovalni stroški so nizki.

Stanovanje se nahaja v najboljši lokaciji v Zupančičevi jami, nasproti novega parka Navje. V okolici je vsa potrebna infrastruktura: glavna avtobusna in železniška postaja, LPP, Medicinski center Ljubljana, lekarna, banka, trgovine, nov park, gostinski lokali, ograjen park za pse, drogerija, pekarna, pošta, vrtec, osnovna šola, gimnazija.

Pogoj prodaje je delitev stroškov prodaje v višini 2%.