Gospodarski objekt poslovno stanovanjski objekt, prodaja Cena: 2.200.000,00 €

Kočevje

Osnovni podatki

šifra oglasa: PG00247N
vrsta objekta: gospodarski objekt
tip: poslovno stanovanjski objekt
leto izgradnje: 1970
regija: Dolenjska
področje podrobno: Kočevje
lokacija: Kočevje
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
velikost: 5.400,00 m²

Niko Banovič

opis

Stavba z Gradbenim dovoljenjem za stanovanja!

Prodamo troetažno samostojno stavbo na izjemno lepi lokaciji v samem strogem centru Kočevja. Stavba je bila prej uporabljana kot celotna trgovska, sedaj pa se kot tako uporablja pritličje, 1. in 2. nad pa sta izpraznjena in že na voljo za prenovo v stanovanjske površine. Za nepremičnino je že izdano GD za 46 stanovanj. Med drugim so parkirna mesta zagotovljena, vložek/m2 je zaradi obstoječega stanja stavbe nizek, obstajajo pa že interesenti za stanovanja! Pritlična etaža je trgovska in zasedena! Oddana je priznanim najemnikom tako, da bodo imeli stanovalci prodajne in storitvene lokale že v samem objektu.

Lokacija in okolica:

Neposredna okolica stavbe je izjemna glede infrastrukture in kvalitete bivanja. Stavba je v strogem centru, Stavba že ima polne delujoče trgovine, v radiju 100m se nahaja vrtec, osnovna šola, srednja šola, parkirišča, dodatne trgovine, bari... Poleg tega da je v strogem centru, pa se za njo razteza lep večji park, športni objekti in športne površine, narava, reka...

Kočevje je mesto, ki se je v zadnjih nekaj letih izjemno razvilo in kjer že obstaja potreba po kvalitetnem bivanju. Japonski velikan Yaskawa je v mestu že odprl velik obrat, ki predstavlja njihov evropski center, sedaj je v planu še en obrat. Italijanski investitorji so naredili velik obrat, v zadnjih letih je zraslo veliko novih nakupovalnih centrov, obstaja veliko dobrih večjih slovenskih podjetij, posodabljajo se ceste, poti, krožišča... V okolici Kočevja je veliko neokrnjene narave! Nahaja se cca 55 km od Ljubljane in cca 45 km od Novega mesta.

Obstaja možnost kupiti tudi samo 2 etaži namenjeni za stanovanja.

Pogoj za prodajo je da se stroški delijo na način da kupec plača 2%.