Poslovni prostor večnamemben, prodaja Cena: 1.100.000,00 €

Vič Rudnik, Vič

Osnovni podatki

šifra oglasa: PP00218N-1
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: večnamemben
leto izgradnje: 1981
regija: Ljubljana
področje podrobno: Vič Rudnik
lokacija: Vič
velikost: 1.200,00 m²

Niko Banovič

opis

Prodamo večnamembne poslovne prostore na Viču pri AC znotraj ringa.

Prostori se nahajajo v dveh etažah pravokotne delno L oblike, kateri povezuje stopnišče in tudi dvigalo. Dnevna svetloba osvetljuje skoraj celotno zgornjo etažo in polovico spodnje. V vsaki etaži je še nekaj manjših pisarni oziroma prostorov, sanitarij, garderobe, IT prostor. Ima tudi dvignjeno nakladalno ploščad pred vhodom. Stene manjših prostorov so montažne in se jih lahko podre. Pred prostorom se nahaja cca 8 lastniških parkirnih mest. V neposredni bližini je nekaj 100 občinskih parkirnih mest.

PROSTOR JE VEČNAMEMBEN in PRIMEREN ZA:

- Prostori so primerni za športno dejavnost, ker so tako že opremljeni (garderobe, športne dvorane, sanitarije, tuši...).

- Lahko se jih super uporabi za pisarniški prostor po zelo ugodni ceni za oddajo pisarn (odprt oceanski tip). Podjetje, ki potrebuje pisarne in lahko tudi nekaj skladišča ali delavnico. Inovativna podjetja, startupi, high-tech...

- Lahko se jih uporabi za podjetje, ki rabi nekaj pisarn, delno skladišče, in delno trgovski prostor, ker se roba lahko izdaja preko sprednje nakladalne ploščadi z vozili. Recimo internetna prodaja ali izdaja robe na lokaciji.

- Uporabni so seveda tudi zgolj za skladiščne prostore, trgovski prostor s skladiščem, lahko provizvodnjo, prostor za storitve....

Prostori se lahko tudi oddajo po 6 eur/m2. Pokličite